Friday, May 30, 2008

1. If your lover betrayed you, what would your reaction be?
Answer:Umm.. Sad?? Angry??? wth how would i know.
2. If you can have a dream to come true, What would it be?
Answer: I'd be the happyest girl on earth(:
3. What will your dream wedding be like?
Answer: Hot groom, nice wedding car(:
4. Are you confused of what lies ahead of you?
Answer: Yes? No? Depends la
5. What's your ideal lover like?
Answer: Cute, rich, loving, makes me happy. Its not going to come true anywayyyy.
6. Which is being blessed, loving someone or being loved by someone?
Answer: Being loved.
7. How long do you intend to wait for someone?
Answer: not too longg?
8. If the person you secretly liked is being attached, what would you do?
Answer: nothing.
9. Is there anything to make you unhappy this days?
Answer: Yes, alot.
10. Is being tagged fun?
Answer: Yes, so please start tagging or spammingX)
11. How do see yourself in ten years?
Answer: im not a furtune teller so how would i knoww?
12. Who are currently most important people to you?
Answer: friends
13. What kind of person do you think the person who tagged you is?
Answer: MY CHILDHOODBESTIE(:
14. Would you rather be rather be single and rich or married but poor?
Answer: single and rich. Money makes me happy enough. Lol
15. Whats the first thing you do hen you wake up?

Answer: Go back to sleep.
16. Would you give all in a relationship?
Answer: depends..
17. If you fall in love with the two person simultaneously, who would you pick?
Answer: dunno=P
18. What type of friends do you like?Answer: TRUTHFUL ones.
19. Do you have a pet?
Answer: no.
20. Then, what type of friends you dislike?
Answer: Hypocrites and bitches, DUH.

Tagged By: Anning:D
6people i want to do this quiz:
1)nat
2)shanice
3)faith
4)pohyi
5)sabrina
6)peizhen

No comments: